AB Software en Consultancy 088-456 1234

Webinar Wednesday

07/11/201810.30 uurVolg alles vanaf uw eigen pc

Laat u tweewekelijks in 30 minuten inspireren tijdens onze webinars. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld ‘Word een Digitale Fabriek’, ‘Productie & Planning’, maar ook ‘geïntegreerde WMS oplossing met barcodescanning’. We starten op 7 november om 10.30 uur met het eerste onderwerp van een reeks interessante webinars. Zie hieronder het volledige programma en meld u aan.

Programma:

7-11-2018           Digitale Fabriek
Gaat er op uw werkvloer nog veel via briefjes, Excel of uit het hoofd? Heeft u niet direct inzicht in uw productieproces? Met A.B. Process Control maakt u uw fabriek digitaal. Het productieproces wordt sneller en slimmer. Via beeldschermen of tablets krijgen uw medewerkers realtime inzicht in gegevens en de voortgang uit Exact. Enkele voordelen voor uw organisatie zijn:

  • automatisch urenregistratie
  • vastleggen kwaliteitsgegevens
  • direct gereedmelding materiaalgebruik.

14-11-2018           Productie & planning (MRP)
Verhoog uw servicegraad en voorkom nee-verkopen. Verlaag bovendien uw voorraden waar mogelijk. Maak tijdens dit webinar kennis met MRP in Exact en verkrijg direct inzicht in behoeften van materialen en uren in de tijd. Kortom, optimale voorraadniveau’s, inkopen en produceren op basis van lopende orders en inzicht in doorlooptijden en leverdata. Meld u nu aan voor dit webinar.

21-11-2018           Geïntegreerde WMS oplossing met barcodescanning
Weet u precies wat er in uw magazijn ligt? Grijpt uw personeel soms of regelmatig mis? Het zijn bekende problemen uit de praktijk en een Warehouse Management Systeem (WMS) kan dergelijke issues in uw magazijn direct oplossen. Daarnaast zijn er ook andere mogelijkheden om het rendement van uw magazijn verder te optimaliseren. Kortom, WMS maakt uw magazijnprocessen sneller. Zorgt dat de magazijnruimte goed wordt benut, biedt overzicht en vermindert de kans op fouten enorm. Laat u in 30 minuten informeren over de mogelijkheden want een goed voorraadbeheer kan u véél opleveren!

 

Vragen? Neem contact op met de specialist!

Bert Dijksterhuis

We helpen onze klanten graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag te maken. Exact ERP is de basis. Wij voegen daar Lean, QRM en slimme oplossingen aan toe!

reactie@absc.nl 088-456 1234

Aanmelden voor Webinar Wednesday