AB Software en Consultancy 088-456 1234

Webinar Wednesday

22/04/202010.30 uurVolg alles vanaf uw eigen pc

Laat u in 30 minuten inspireren tijdens onze webinars. In deze moeilijke tijd willen we onze relaties helpen en ondersteunen. Daarom hebben we een reeks webinars op de agenda gezet. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld ‘kwaliteit verhogen, efficiency en realtime stuurinformatie’.  We starten op de aangegeven woensdagen om 10.30 uur, bekijk hieronder het eerstvolgende aanbod en volg deze reeks van interessante webinars. Aanmelden is kosteloos.

 

Programma:

22-04-2020        ImageCapture van ScanSys – Documentstromen zo efficiënt mogelijk verwerken met de slimme scanoplossing!

Met deze slimme scanoplossing van ScanSys kunt u het factuur- en documentverwerkingsproces volledig digitaliseren. Hierdoor bespaart u:

  • Veel tijd
  • Archiefruimte
  • En verlaagt u de kans op fouten

 

 

Lees meer

06-05-2020        Sumatra – Realtime stuurinformatie voor uw hele organisatie, haal meer uit Exact met Sumatra!

Wilt u het realtime inzicht fors vergroten en direct concrete stuurinformatie beschikbaar hebben? Maak binnen enkele dagen een grote stap voorwaarts met Sumatra! Goed geïnformeerde medewerkers zijn goud waard! Met één druk op de knop voor iedereen de juiste informatie beschikbaar. Gevolg: minder fouten en veel tijdwinst in het dagelijkse proces. Door meer tijd te besteden aan het analyseren van uw data ontdekt u nieuwe kansen en optimaliseert u uw rendement.

Lees meer

Vragen? Neem contact op met de specialist!

Puck Koopmans

We helpen onze klanten graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag te maken. Exact ERP is de basis. Wij voegen daar Lean, QRM en slimme oplossingen aan toe!

reactie@absc.nl 088-456 1234

Aanmelden voor Webinar Wednesday

  • Selecteer welke Webinar(s) u wilt volgen