AB Software en Consultancy 088-456 1234

Webinar Wednesday

30/10/201910.30 uurVolg alles vanaf uw eigen pc

Laat u in 30 minuten inspireren tijdens onze webinars. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld ‘Word een Digitale Fabriek’, ‘Productie & Planning’, maar ook ‘geïntegreerde WMS oplossing met barcodescanning’. We starten elke woensdag om 10.30 uur, bekijk hieronder het eerstvolgende aanbod en volg deze reeks van interessante webinars.

Programma:

30-10-2019        CADLink – Hoe beter uw CAD ERP-systemen zijn geïntegreerd, hoe groter uw productiviteit!

Tijdens dit webinar maakt u kennis met de krachtige CAD ERP-koppelingstool CADLink. CADLink neemt gegevens rechtstreeks van de tekening of het model op het scherm over en integreert realtime met uw ERP-systeem. Daarnaast stelt CADLink ontwikkelaars in staat om ERP-engineeringinformatie toe te voegen, te wijzigen en te bekijken. Denkt u hierbij aan: artikelstamgegevens, stuklijst, routeringsgegevens en datum van inwerkingtreding. Voordelen voor uw organisatie:

 • Elimineer ERP-administratief werk
 • Verminder fouten bij gegevensinvoer
 • Nauwkeurige informatie in tekeningen zorgen voor consistentie!

Uiteraard zijn er nog andere voordelen, laat u in 30 minuten verrassen en meld u vandaag nog aan voor het CADLink webinar.

*Door een exclusieve samenwerking met QBuild Software is A.B. Software & Consultancy de enige implementatiepartner van de integratie tussen CADLink en Exact Business Software.

06-11-2019        MRP – Heeft u alle ingrediënten in huis om er een succes van te maken?

Dat uw branche, de voedingsindustrie, complexe processen bevat is natuurlijk niet nieuw voor u. Zo ook bij Royal Steensma, één van de grootste voedingsleveranciers voor de bakkerijsector. De complexe processen komen o.a. doordat ze een mondiale speler zijn in ruim 55 landen. Inmiddels heeft Royal Steensma grip dankzij MRP in de ERP Food Suite. Heeft u alle ingrediënten in huis om er een succes van te maken? Meld u aan voor het webinar MRP (productie & planning).

20-11-2019        Digitale Fabriek voor de voedingsmiddelenindustrie 

Gaat er op uw werkvloer nog veel via briefjes, Excel of uit het hoofd? Heeft u niet direct inzicht in uw productieproces? Met A.B. Process Control maakt u uw fabriek digitaal. Het productieproces wordt sneller en slimmer. Via beeldschermen of tablets krijgen uw medewerkers real-time inzicht in gegevens en de voortgang uit Exact. Enkele voordelen voor uw organisatie zijn:

 • Realtime inzicht in aanvoer en voorraad van grondstoffen
 • Skada en MES koppelingen
 • Orders starten en gereed melden
 • THT-bewakingsgarantie en 100% traceability

 

Verwachte webinars:

 • Showcases
 • Exact for Manufacturing
 • Dashboards
 • A.B. Process & Manufacturing Control

Vragen? Neem contact op met de specialist!

Bert Dijksterhuis

We helpen onze klanten graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag te maken. Exact ERP is de basis. Wij voegen daar Lean, QRM en slimme oplossingen aan toe!

reactie@absc.nl 088-456 1234

Aanmelden voor Webinar Wednesday

 • Selecteer welke Webinar(s) u wilt volgen