AB Software en Consultancy 088-456 1234

Webinar Wednesday

21/11/201810.30 uurVolg alles vanaf uw eigen pc

Laat u wekelijks in 30 minuten inspireren tijdens onze webinars. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld ‘Word een Digitale Fabriek’, ‘Productie & Planning’, maar ook ‘geïntegreerde WMS oplossing met barcodescanning’. We starten elke woensdag om 10.30 uur, bekijk hieronder het eerstvolgende aanbod en volg deze reeks van interessante webinars.

Programma:

21-11-2018           Geïntegreerde WMS oplossing met barcodescanning
Weet u precies wat er in uw magazijn ligt? Grijpt uw personeel soms of regelmatig mis? Het zijn bekende problemen uit de praktijk en een Warehouse Management Systeem (WMS) kan dergelijke issues in uw magazijn direct oplossen. Daarnaast zijn er ook andere mogelijkheden om het rendement van uw magazijn verder te optimaliseren. Kortom, WMS maakt uw magazijnprocessen sneller. Zorgt dat de magazijnruimte goed wordt benut, biedt overzicht en vermindert de kans op fouten enorm. Laat u in 30 minuten informeren over de mogelijkheden want een goed voorraadbeheer kan u véél opleveren!

5-12-2018           Digitale Fabriek op Exact – Direct inzicht in uw productieproces

Gaat er op uw werkvloer nog veel via briefjes, Excel of uit het hoofd? Heeft u niet direct inzicht in uw productieproces? Met A.B. Process Control maakt u uw fabriek digitaal. Het productieproces wordt sneller en slimmer. Via beeldschermen of tablets krijgen uw medewerkers realtime inzicht in gegevens en de voortgang uit Exact. Enkele voordelen voor uw organisatie zijn:

  • automatisch urenregistratie
  • vastleggen kwaliteitsgegevens
  • direct gereedmelding materiaalgebruik.

Maar er is meer, meld u daarom aan voor Webinar Wednesday en ontdek de Digitale Fabriek.

12-12-2018           CADLink – Hoe beter uw CAD ERP-systemen zijn geïntegreerd, hoe groter uw productiviteit!

Tijdens dit webinar maakt u kennis met de krachtige CAD ERP-koppelingstool CADLink. CADLink neemt gegevens rechtstreeks van de tekening of het model op het scherm over en integreert realtime met uw ERP-systeem. Daarnaast stelt CADLink ontwikkelaars in staat om ERP-engineeringinformatie toe te voegen, te wijzigen en te bekijken. Denkt u hierbij aan: artikelstamgegevens, stuklijst, routeringsgegevens en datum van
inwerkingtreding.
Voordelen voor uw organisatie:

  • Elimineer ERP-administratief werk
  • Verminder fouten bij gegevensinvoer
  • Nauwkeurige informatie in tekeningen zorgen voor consistentie!

Uiteraard zijn er nog andere voordelen, laat u in 30 minuten verrassen en meld u vandaag nog aan voor het CADLink webinar.

*Door een exclusieve samenwerking met QBuild Software is A.B. Software & Consultancy
de enige implementatiepartner van de integratie tussen CADLink en Exact Business Software.

Vragen? Neem contact op met de specialist!

Bert Dijksterhuis

We helpen onze klanten graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag te maken. Exact ERP is de basis. Wij voegen daar Lean, QRM en slimme oplossingen aan toe!

reactie@absc.nl 088-456 1234

Aanmelden voor Webinar Wednesday

  • Selecteer welke Webinar(s) u wilt volgen