AB Software en Consultancy 088-456 1234

Webinar Wednesday

08/05/201910.30 uurVolg alles vanaf uw eigen pc

Laat u in 30 minuten inspireren tijdens onze webinars. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld ‘Word een Digitale Fabriek’, ‘Productie & Planning’, maar ook ‘geïntegreerde WMS oplossing met barcodescanning’. We starten elke woensdag om 10.30 uur, bekijk hieronder het eerstvolgende aanbod en volg deze reeks van interessante webinars.

Programma:

24-04-2019          “Moet ik echt naar de Cloud?”     

Zit u nog niet in de Cloud? En wilt u niet langer afhankelijk zijn van uw lokale ICT omgeving? Dan mag u het webinar “Moet ik echt naar de Cloud” niet missen. Tijdens dit webinar laten wij u in slechts 30 min zien wat de overstap naar de Cloud voor andere organisaties opgeleverd heeft. En wat de Cloud voor uw bedrijf kan betekenen. Ook hoort u wat de eventuele gevolgen zijn als u niet kiest voor de Cloud.

Schijnt de zon echt achter de wolken? Ontdek het tijdens het Cloud webinar.

01-05-2019          CADLink – hoe beter uw CAD ERP-systemen zijn geïntegreerd, hoe groter uw productiviteit!

Tijdens dit webinar maakt u kennis met de krachtige CAD ERP-koppelingstool CADLink. CADLink neemt gegevens rechtstreeks van de tekening of het model op het scherm over en integreert realtime met uw ERP-systeem. Daarnaast stelt CADLink ontwikkelaars in staat om ERP-engineeringinformatie toe te voegen, te wijzigen en te bekijken. Denkt u hierbij aan: artikelstamgegevens, stuklijst, routeringsgegevens en datum van inwerkingtreding.

08-05-2019          MRP voor de voedingsindustrie      

Heeft u alle ingrediënten in huis om er een succes van te maken?    Dat uw branche, de voedingsindustrie, complexe processen bevat is natuurlijk niet nieuw voor u. Zo ook bij Royal Steensma, één van de grootste voedingsleveranciers voor de bakkerijsector. De complexe processen komen o.a. doordat ze een mondiale speler zijn in ruim 55 landen. Inmiddels heeft Royal Steensma grip dankzij MRP in de ERP Food Suite. Heeft u alle ingrediënten in huis om er een succes van te maken? Meld u aan voor het webinar MRP (productie & planning).

15-05-2019          “Borg de continuïteit van uw ICT omgeving!”

De complexiteit van uw ERP omgeving neemt toe. Daarnaast moet er voortdurend geïnvesteerd worden om de interne kennis op peil te houden. Kunt u de continuïteit van uw ICT omgeving borgen? Laat u bijpraten over de mogelijkheden rondom professioneel Support en Beheer. Een gezonde en optimaal presterende ICT omgeving, wie wil dat nu niet? Zodat u zich juist kan richten op zaken die uw business verrijken. Op 15 mei organiseren wij het webinar “Borg de continuïteit van uw ICT omgeving!”

22-05-2019        Digitale Fabriek voor de machinebouw 

Alle randvoorwaarden voor een effectieve productie regelt u vanuit uw ERP systeem; materiaalplanning (MRP), capaciteitsplanning, communicatie, et cetera. Maar ook op de werkvloer gaat ERP een steeds grotere rol spelen. Met A.B. Process Control maakt u uw fabriek digitaal. Het productieproces wordt sneller en slimmer. Via beeldschermen of tablets krijgen uw medewerkers realtime inzicht in gegevens en de voortgang uit Exact. Enkele voordelen voor uw organisatie zijn:

 • automatisch urenregistratie
 • vastleggen kwaliteitsgegevens
 • direct gereedmelding materiaalgebruik.

05-06-2019          Digitale Fabriek voor de voedingsindustrie      

Gaat er op uw werkvloer nog veel via briefjes, Excel of uit het hoofd? Heeft u niet direct inzicht in uw productieproces? Met A.B. Process Control maakt u uw fabriek digitaal. Het productieproces wordt sneller en slimmer. Via beeldschermen of tablets krijgen uw medewerkers real-time inzicht in gegevens en de voortgang uit Exact. Enkele voordelen voor uw organisatie zijn:

 • Realtime inzicht in aanvoer en voorraad van grondstoffen
 • Skada en MES koppelingen
 • Orders starten en gereed melden
 • THT-bewakingsgarantie en 100% traceability

 

Verwachte webinars:

 • Showcases
 • Exact for Manufacturing
 • Dashboards
 • A.B. Process & Manufacturing Control

Vragen? Neem contact op met de specialist!

Bert Dijksterhuis

We helpen onze klanten graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag te maken. Exact ERP is de basis. Wij voegen daar Lean, QRM en slimme oplossingen aan toe!

reactie@absc.nl 088-456 1234

Aanmelden voor Webinar Wednesday

 • Selecteer welke Webinar(s) u wilt volgen