AB Software en Consultancy 088-456 1234

Webinar Wednesday

20/02/201910.30 uurVolg alles vanaf uw eigen pc

Laat u wekelijks in 30 minuten inspireren tijdens onze webinars. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld ‘Word een Digitale Fabriek’, ‘Productie & Planning’, maar ook ‘geïntegreerde WMS oplossing met barcodescanning’. We starten elke woensdag om 10.30 uur, bekijk hieronder het eerstvolgende aanbod en volg deze reeks van interessante webinars.

Programma:

20-02-2019          Productie & planning (MRP)
Verhoog uw servicegraad en voorkom nee-verkopen. Verlaag bovendien uw voorraden waar mogelijk. Maak tijdens dit webinar kennis met MRP in Exact en verkrijg direct inzicht in behoeften van materialen en uren in de tijd. Kortom, optimale voorraadniveau’s, inkopen en produceren op basis van lopende orders en inzicht in doorlooptijden en leverdata. Meld u nu aan voor dit webinar.

06-03-2019          Geïntegreerde WMS oplossing met barcodescanning
Weet u precies wat er in uw magazijn ligt? Grijpt uw personeel soms of regelmatig mis? Het zijn bekende problemen uit de praktijk en een Warehouse Management Systeem (WMS) kan dergelijke issues in uw magazijn direct oplossen. Daarnaast zijn er ook andere mogelijkheden om het rendement van uw magazijn verder te optimaliseren. Kortom, WMS maakt uw magazijnprocessen sneller. Zorgt dat de magazijnruimte goed wordt benut, biedt overzicht en vermindert de kans op fouten enorm. Laat u in 30 minuten informeren over de mogelijkheden want een goed voorraadbeheer kan u véél opleveren!

14-04-2019          WMS voor de voedingsmiddelen industrie      

Help een recall! Het kan iedereen overkomen, maar bent u er klaar voor?       Het aantal recalls is de laatste jaren behoorlijk toegenomen. Het is daarom van belang dat uw proces op orde is. Ook ‘tracebility’ en realtime inzicht zijn voorwaarden die van groot belang zijn in de voedingsindustrie. Is uw proces volledig digitaal? Hoe lang duurt het bij u voordat u weet op welke levering er een recall moet komen? Laat u in 30 minuten inspireren tijdens het webinar “Help een recall” en zorg dat u inzicht in uw goederenstroom krijgt. Meld u hier aan.

18-05-2019          MRP voor de voedingsmiddelen industrie      

Heeft u alle ingrediënten in huis om er een succes van te maken?    Dat uw branche, de voedingsindustrie, complexe processen bevat is natuurlijk niet nieuw voor u. Zo ook bij Royal Steensma, één van de grootste voedingsleveranciers voor de bakkerijsector. De complexe processen komen o.a. doordat ze een mondiale speler zijn in ruim 55 landen. Inmiddels heeft Royal Steensma grip dankzij MRP in de ERP Food Suite. Heeft u alle ingrediënten in huis om er een succes van te maken? Meld u aan voor het webinar MRP (productie & planning).

Verwachte webinars:

  • Support & Beheer van AB
  • Functionaliteiten specifiek voor de machinebouw
  • De digitale fabriek

Vragen? Neem contact op met de specialist!

Bert Dijksterhuis

We helpen onze klanten graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag te maken. Exact ERP is de basis. Wij voegen daar Lean, QRM en slimme oplossingen aan toe!

reactie@absc.nl 088-456 1234

Aanmelden voor Webinar Wednesday

  • Selecteer welke Webinar(s) u wilt volgen