AB Software en Consultancy 088-456 1234

Track en trace in Exact

De vraag naar een snelle en correcte track en trace krijgt na elk recall incident een boost. Of het nu zalm is of vlees, een medicijn of een sigaret, bijna elke producent is tegenwoordig verplicht een goede track en trace bij te houden.

Toch horen wij nog vaak een ondernemer zeggen dat binnen 4 uur een resultaat bekend is. Dat horen we bij onze relaties die Exact gebruiken gelukkig nooit! Daar is binnen 4 minuten duidelijk waar een grondstof vandaan kwam, in welke producten het is verwerkt, welke afnemers geleverd kregen et cetera.

Track en trace is kinderspel in Exact

Doordat in Exact het registreren van partijen volledig geïntegreerd is in het hele systeem, of het nu een ontvangst, een overboeking, een productieuitgifte of een levering is, is track en trace letterlijk kinderspel. Uiteraard wordt dit nog vergemakkelijkt doordat Exact binnen Globe een eigen WMS systeem levert, waardoor scanning ook in alle processen mogelijk is.

Mocht er dus ooit iets fout gaan, met Exact weet u binnen enkele minuten alle details en kunt u actie ondernem

Webinar Wednesday

Laat u in 30 minuten inspireren tijdens onze webinars. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld ‘Word een Digitale Fabriek’, ‘Productie & Planning’, maar ook ‘geïntegreerde WMS oplossing met barcodescanning’. We starten elke woensdag om 10.30 uur, bekijk hieronder het eerstvolgende aanbod en volg deze reeks van interessante webinars.

Programma:

woensdag 30 oktober 2019
10.30 uur
Volg alles vanaf uw eigen pc
Bekijk alle events

Andere veel gebruikte functionaliteit in Exact

 • MRP

  Een MRP module staat voor Material Requirements Planning. Eenvoudig gezegd: inzicht in behoeften van materialen en uren in de tijd.

  Lees meer
 • WMS

  Met Exact WMS kunt u uw ontvangsten, tellingen en uitgiftes in het magazijn eenvoudig registreren met behulp van scanners.

  Lees meer
 • Visual Schedular

  Productieorders met Exact Visual Scheduler automatisch inplannen op basis van capaciteit van bewerkingsstations/productielijnen.

  Lees meer

Wij helpen u graag verder

Wilt u meer weten over Exact, onze add-ons, Lean of Quick Response Manufacturing of andere oplossingen die wij bieden? Van gedachten wisselen met één van onze sales consultants? Een demonstratie aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.