AB Software en Consultancy 088-456 1234

Track en trace in Exact

De vraag naar een snelle en correcte track en trace krijgt na elk recall incident een boost. Of het nu zalm is of vlees, een medicijn of een sigaret, bijna elke producent is tegenwoordig verplicht een goede track en trace bij te houden.

Toch horen wij nog vaak een ondernemer zeggen dat binnen 4 uur een resultaat bekend is. Dat horen we bij onze relaties die Exact gebruiken gelukkig nooit! Daar is binnen 4 minuten duidelijk waar een grondstof vandaan kwam, in welke producten het is verwerkt, welke afnemers geleverd kregen et cetera.

Track en trace is kinderspel in Exact

Doordat in Exact het registreren van partijen volledig geïntegreerd is in het hele systeem, of het nu een ontvangst, een overboeking, een productieuitgifte of een levering is, is track en trace letterlijk kinderspel. Uiteraard wordt dit nog vergemakkelijkt doordat Exact binnen Globe een eigen WMS systeem levert, waardoor scanning ook in alle processen mogelijk is.

Mocht er dus ooit iets fout gaan, met Exact weet u binnen enkele minuten alle details en kunt u actie ondernem

Aankomende evenementen

 • Haal meer uit uw Exact-omgeving

  donderdag 19 september 2019
  12.30 tot 17.00 uur
  Van der Valk hotel Zaltbommel
  Lees meer Direct aanmelden
 • Haal meer uit uw Exact-omgeving

  donderdag 26 september 2019
  12.30 tot 17.00 uur
  Van der Valk hotel Zwolle
  Lees meer Direct aanmelden
 • Webinar Wednesday

  woensdag 2 oktober 2019
  10.30 uur
  Volg alles vanaf uw eigen pc
  Lees meer Direct aanmelden
Bekijk alle events

Andere veel gebruikte functionaliteit in Exact

 • MRP

  Een MRP module staat voor Material Requirements Planning. Eenvoudig gezegd: inzicht in behoeften van materialen en uren in de tijd.

  Lees meer
 • WMS

  Met Exact WMS kunt u uw ontvangsten, tellingen en uitgiftes in het magazijn eenvoudig registreren met behulp van scanners.

  Lees meer
 • Visual Schedular

  Productieorders met Exact Visual Scheduler automatisch inplannen op basis van capaciteit van bewerkingsstations/productielijnen.

  Lees meer

Wij helpen u graag verder

Wilt u meer weten over Exact, onze add-ons, Lean of Quick Response Manufacturing of andere oplossingen die wij bieden? Van gedachten wisselen met één van onze sales consultants? Een demonstratie aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.