AB Software en Consultancy 088-456 1234

Commercie in de voeding

Als er één industrie te noemen is waar vergaande automatisering een flinke rol speelt, dan is het de food. EDI verkeer, MES systemen, het zijn steeds vaker harde eisen in plaats van nice-to-haves. Voor commerciële mensen is de werkwijze vaak nog niet geautomatiseerd, terwijl dit heel makkelijk kan.

De orderverwerking perfect ondersteund

In de Exact Food Suite krijgt ook de verkoop volledige ondersteuning. Orders voert u online in en met de gratis CRM app leggen uw verkopers bijvoorbeeld gespreksnotities direct vast. Met overzichtelijke workflows weet u zeker dat een aanvraag voor een nieuw product direct wordt opgepakt en verkoopstatistieken zijn realtime voor alle betrokkenen zichtbaar. Het zijn enkele voorbeelden van de ondersteuning voor verkoop in de Food Suite.

Eenvoudig beheer van prijzen en kortingen

Het goed vastleggen van contracten en afspraken is vaak tijdrovend en foutgevoelig. In Exact beheert u prijslijsten met mogelijkheden voor kortingsstructuren, raamcontracten en actiekortingen. Prijzen kunnen bovendien in verschillende eenheden worden ingevoerd, dus per stuk, per doos, per pallet, et cetera.

Lees meer

Intern alles op orde

In de Food Suite heeft u bovendien de beschikking over de A.B. Entiteiten Interface. Met deze tool is eenmalig vastleggen van klantafspraken voldoende. Elk denkbaar proces in het ERP kan op basis van een afspraak automatisch worden uitgevoerd. U kunt denken aan het automatisch boeken van reserveringen, maar ook alerts op dalende afzetpatronen en dreigende overschrijdingen van contractafspraken. Zo blijft u eenvoudig in control!

Lees meer

Wij helpen u graag verder

Wilt u meer weten over Exact, onze add-ons, Lean of Quick Response Manufacturing of andere oplossingen die wij bieden? Van gedachten wisselen met één van onze sales consultants? Een demonstratie aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.