AB Software en Consultancy 088-456 1234

Exact ERP

uitgebreide standaard functionaliteit

Waarom adviseren wij Exact?

Engineering & Werkvoorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt zeker voor engineering en werkvoorbereiding. Voor organisaties die projectmatig of klantordergestuurd werken, is dit essentieel. Wijzigingen,  dynamisch groeiende stuklijsten, kosten en doorlooptijden zijn factoren die gemanaged moeten worden. Exact doet dit niet vóór u, maar ondersteunt u wel.

CAD integratie

Solid Works en Autocad Inventor kunnen volledig worden geïntegreerd  met Exact. De stuklijsten kunnen zo direct vanuit uw CAD systeem – met de juiste artikelcode en specificaties – worden ingelezen in Exact.

  • sterk vereenvoudigd artikelbeheer
  • Foutloos werken
  • Minder handelingen en dus véél sneller

Uiteraard biedt Exact ook volledig stuklijst- en routingbeheer met meer dan 9 niveaus.

Lees meer

Werkvoorbereiding en projectbeheer

In de uitwerking van een project of product is er vaak met veel personen binnen en buiten de organisatie contact. In deze dynamiek worden heel veel  verschillende zaken uitgezocht en afgesproken, zoals engineering changes, te plannen activiteiten, aan te vragen levertijden, et cetera.

Exact ondersteunt de communicatie en aansturing via integraal project- en documentbeheer. Met workflowmanagement blijft u in control.

Lees meer

Process Control

Om de informatie, zoals een technische tekening,  altijd in de juiste versie op de werkvloer aan te bieden gebruikt u A.B. Process Control. Tekeningen, criteria, voorschriften, handleidingen, alles kan digitaal van engineering naar op de werkvloer en terug.

Lees meer

Wij helpen u graag verder

Wilt u meer weten over Exact, onze add-ons, Lean of Quick Response Manufacturing of andere oplossingen die wij bieden? Van gedachten wisselen met één van onze sales consultants? Een demonstratie aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.