AB Software en Consultancy 088-456 1234

Kwaliteit & Receptuurbeheer

Uw recepten en productspecificaties wilt u moeiteloos kunnen beheren. Dat kan in Exact. U voldoet zo eenvoudig aan kwaliteitseisen en wet- en regelgeving. Ook de ontwikkeling van nieuwe recepturen wordt ondersteund. U bent in staat snel nieuwe producten te calculeren, informatie voor audits te verkrijgen of recepturen vrij te geven in Exact.

Track & Trace in Exact

Met de geïntegreerde track & trace oplossing in Exact weet u letterlijk met één druk op de knop waar een grondstof vandaan kwam, in welke producten het is verwerkt en wanneer het aan wie geleverd is.
Traceability wordt in de gehele ERP oplossing ondersteund, van logistiek tot productie en levering.

Lees meer

Receptuurbeheer en receptuuroptimalisatie

Door de open structuur van Exact is samenwerking met systemen als BestMix, SpecPage en Eclarion geen enkel probleem.

  • Houd rekening met de meest complexe en gedetailleerde beperkingen en eisen vanaf de eerste stap in de productontwikkeling.
  • U voert een stuklijst in en krijgt onmiddellijk de kostprijs, voedingswaarden en het allergeen profiel.
  • Definieer porties en vergelijk het gehalte aan nutriënten met de aanbevolen referentiewaarden.
  • Recept specifieke parameters houden rekening met verdamping, vitamine verlies bij productie en houdbaarheidsverliezen.
  • Eenvoudig recepteigenschappen vergelijken met uw verwachtingen, regelgeving en ingrediëntendeclaraties.
Lees meer

Controles automatiseren met A.B. Process Control

Of het nu een temperatuurcontrole is bij ontvangst van een grondstof, een kwaliteitscontrole in de productie, of een HACCP-checklist. Met A.B. Process Control kan het allemaal geautomatiseerd worden. Uw papieren administratie verdwijnt en uw medewerkers vullen de gegevens eenvoudig in via hun tablet of smartphone. Vergeten kan niet meer, want de software attendeert de gebruikers pro-actief op de uit te voeren controles.

Lees meer

Wij helpen u graag verder

Wilt u meer weten over Exact, onze add-ons, Lean of Quick Response Manufacturing of andere oplossingen die wij bieden? Van gedachten wisselen met één van onze sales consultants? Een demonstratie aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.