AB Software en Consultancy 088-456 1234

Exact ERP

uitgebreide standaard functionaliteit

Waarom adviseren wij Exact?

Planning

Simpel en snel plannen is vaak niet eenvoudig. Er zijn veel factoren en afwegingen die bepalen hoe (productie) orders worden gepland. Wij kijken daarom ook graag met een lean bril naar de planning en productie. Vereenvoudiging van werkwijzen kan een planningsprobleem al deels oplossen en tot een enorme performance verhoging leiden. Daarnaast heeft u uiteraard de juiste planningstools nodig. Die vindt u in Exact.

Material Requirements Planning (MRP)

Hoe voorkomt u misgrijpen in productie? Te laat leveren van orders? Met het interactieve MRP planningsscherm kunt u geheel op basis van Available to promise plannen. Via speciale functies voor projectmatige productie en voorraadgestuurde productie, ziet u snel en eenvoudig waar u uw aandacht op moet richten. Tevens bevat MRP

  • Complete drilldown en clickthrough functionaliteit
  • Multi level MRP berekening met Consuming Forecast en pegging
  • Via een muisklik genereren van alle bestellingen en productie orders
Lees meer

Drag and drop capaciteitsplanning

De Visual Scheduler plant automatisch alle bewerkingen/activiteiten rondom een productieorder aan de hand van de beschikbare capaciteit van bewerkingsstations. Knelpunten in de planning worden zo direct zichtbaar. De capaciteitsplanning werkt zowel tegen eindige als oneindige capaciteit. Via filterfuncties zijn productie order eenvoudig te verzamelen.

Lees meer

Process Control

Niet meer de vloer op om te kijken waar die order zich bevind, maar snelheid en direct inzicht in voortgang in uw organisatie en op de productievloer. Met Process Control, kunt u direct orders gereedmelden en uren, kwaliteitsgegevens en materialen boeken, realtime! Uw planning is zo ook direct weer bijgewerkt met de laatste stand van zaken. Process Control kan werken via touchscreens eventueel uitgebreid met scanners.

Lees meer

Wij helpen u graag verder

Wilt u meer weten over Exact, onze add-ons, Lean of Quick Response Manufacturing of andere oplossingen die wij bieden? Van gedachten wisselen met één van onze sales consultants? Een demonstratie aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.