AB Software en Consultancy 088-456 1234

Victron Energy

“We kunnen nu met de helft van het aantal mensen vier keer zoveel werk verrichten”

Victron Energy veel efficiënter dankzij Exact

Victron Energy is leverancier van professionele omvormers, die stroom omzetten naar 230 volt, en acculaders. De producten van Victron worden gebruikt bij de energievoorziening in auto’s, boten en campers.

Victron Energy focust zich volledig op innovatie en productontwikkeling. Alle overige activiteiten, zoals productie en warehousing, zijn uitbesteed aan bedrijven in onder andere India en China.

Door de service processen te stroomlijnen en te automatiseren met Exact, konden een aantal verbeterslagen worden gemaakt. “We kunnen nu met de helft van het aantal mensen vier keer zoveel werk verrichten”, aldus Matthijs Vader, productmanager bij Victron Energy.

Verbeteringen

Victron Energy is met Exact dus veel efficiënter gaan werken. Daarnaast is er nu compleet overzicht en controle over de waardeketen en is er altijd realtime inzicht in het voorraadverloop.

  • Compleet overzicht
  • Controle over de waardeketen
  • Realtime inzicht in voorraadverloop

We kunnen met de helft van de mensen 4 keer zoveel werk verrichten

Matthijs Vader - algemeen directeur bij Victron Energy

Deze ontwikkeling mag u niet missen!

Lees het whitepaper over de toekomst van de maakindustrie, de digitale fabriek.

  • 6 Stappenplan voor de transitie naar een digitale fabriek
  • Tips van Tom Bouws, projectleider Smart Industrie
  • Enkele slimme, simpele voorbeelden uit de praktijk

Heeft u nog vragen?

Plan vrijblijvend een (bel)afspraak in met één van onze specialisten. Wij helpen u graag verder. Bel gerust, ook met vragen over:

  • Specifieke functionaliteit in Exact
  • Procesoptimalisatie op basis van Lean of QRM
  • De transformatie naar een digitale fabriek

Aankomende evenementen

Bekijk alle events

Exact vervult alle wensen van Kolmer Elektromotoren

Kolmer verkoopt elektromotoren uit Polen, China en Italië. In 80% van de orders wordt de elektromotor aangepast naar de wensen van de klant.

“Onze ICT was een lappendeken geworden. Gegevens stonden in verschillende systemen, die aan elkaar geplakt waren. Het werkte heel omslachtig en kostte enorm veel tijd. We waren als het ware slaaf van het systeem geworden”.

“Met A.B. Software & Consultancy keken we samen naar een mogelijke oplossing voor onze wensen. Er was duidelijk wat kan en wat niet kan. Die duidelijkheid en samenwerking is cruciaal.”

“Kortom, we werken nu véél sneller en efficiënter dan met ons oude systeem. We besparen tijd, zijn minder afhankelijk van elkaar en hebben betere stuurinformatie.”

Lees meer
Meer referenten

De keuze voor Exact is een keuze voor de toekomst

Geertjan Woltjes - COO bij Quooker
Lees meer

Met Exact blijft Hotraco in control

Stefan Potma, applicatiebeheerder bij Hotraco
Lees meer

Wij helpen u graag verder

Wilt u meer weten over Exact, onze add-ons, Lean of Quick Response Manufacturing of andere oplossingen die wij bieden? Van gedachten wisselen met één van onze sales consultants? Een demonstratie aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.