AB Software en Consultancy 088-456 1234

Woertman Nederland

“Exact heeft meer mogelijkheden dan de andere pakketten”

Woertman laat organisatie beter presteren met Exact

“Zeer goede service richting onze klanten. Zeggen wat je doet en doen wat er gezegd is. Dat is de kracht van mijn bedrijf”, aldus Martin van Rossum, directeur van Woertman Nederland.

Vanuit Nieuwegein levert Woertman Nederland producten als blenders, professionele vaatwasmachines en magnetronovens aan de horeca en bakkerijen. Relaties, zoals HEMA, Albert Heijn en Bakker Bart stellen niet alleen eisen ten aanzien van de apparatuur, maar ook aan de leverancier. Een accurate serviceverlening is een belangrijke succesfactor.

Woertman Nederland weet in meer dan 95% van de gevallen storingen binnen 24 uur te verhelpen dankzij goed opgeleide monteurs en snelle serviceprocessen. Exact Globe en Synergy met Field Service spelen hierin een belangrijke rol.

Field Service als concurrentiemiddel

‘Om de organisatie beter te laten presteren is ICT een goed middel’, aldus de heer van Rossum. ‘Door de inzet van Exact is de organisatie merkbaar verbeterd. Buitendienstmedewerkers hebben nu online toegang tot het systeem, ideaal voor vertegenwoordigers en monteurs. Het is nu altijd en overal mogelijk om te zien wat er speelt bij de klant. Voor de buitendienst is het dan ook heel gemakkelijk om klanten van informatie te voorzien’.

Van Rossum: ‘De Field Service applicatie binnen Exact Synergy zorgt voor automatische en foutloze facturatie van alle service orders en onderhoudscontracten. Met het digitale planbord is een monteur inplannen heel eenvoudig en we weten ook meteen waar we nog ruimte hebben.
De service module houdt van alle klanten bij welke apparatuur er aanwezig is, welke garantie er geldt, welke tarieven worden berekend, etc. Het resultaat is een correcte factuur waar weinig werk voor hoeft te worden verzet. Dat was in het verleden wel anders.’

Het resultaat bij Woertman Nederland

Van Rossum: ‘We zijn live gegaan op 1 januari, vervolgens 20% gegroeid in omzet en dat zonder extra personeel. Gewoon omdat Exact ons veel werk uit handen neemt.’

Keuze voor A.B. Software & Consultancy

‘Exact bleek meer mogelijkheden in huis te hebben dan de andere pakketten die we hebben bekeken, vooral door de service module in Exact Synergy.’ A.B. Software & Consultancy rolde als beste implementatiepartner uit de bus. ‘Goed onderling contact, duidelijk ervaring met service en logistiek en een deskundig advies hebben de doorslag gegeven.’, aldus van Rossum.

  • 20% gegroeid zonder extra personeel
  • Geïntegreerde real-time Fieldservicemodule
  • Buitendienstmedewerkers online toegang tot het systeem

We zijn 20% gegroeid zonder extra personeel

Martin van Rossum - Directeur bij Woertman Nederland

Deze ontwikkeling mag u niet missen!

Lees het whitepaper over de toekomst van de maakindustrie, de digitale fabriek.

  • 6 Stappenplan voor de transitie naar een digitale fabriek
  • Tips van Tom Bouws, projectleider Smart Industrie
  • Enkele slimme, simpele voorbeelden uit de praktijk

Heeft u nog vragen?

Plan vrijblijvend een (bel)afspraak in met één van onze specialisten. Wij helpen u graag verder. Bel gerust, ook met vragen over:

  • Specifieke functionaliteit in Exact
  • Procesoptimalisatie op basis van Lean of QRM
  • De transformatie naar een digitale fabriek

Aankomende evenementen

Bekijk alle events

Woertman Nederland levert producten als blenders, professionele vaatwasmachines en magnetronovens aan de horeca en bakkerijen. Een accurate serviceverlening is een belangrijke succesfactor.

Woertman Nederland weet in meer dan 95% van de gevallen storingen binnen 24 uur te verhelpen dankzij  goed opgeleide monteurs en snelle serviceprocessen. Exact Globe en Synergy met Field Service spelen hierin een belangrijke rol.

“Om de organisatie beter te laten presteren is ICT een goed middel’. Buitendienstmedewerkers hebben nu online toegang tot het systeem. Het is nu altijd en overal mogelijk om  te zien wat er speelt bij de klant. Voor de buitendienst is het dan ook heel gemakkelijk om klanten van  informatie te voorzien.”

“We zijn live gegaan op 1 januari, vervolgens 20% gegroeid in omzet en dat zonder extra personeel. Gewoon omdat Exact ons veel werk uit handen neemt.”

Lees meer
Enkele andere interessante referenten

De keuze voor Exact is een keuze voor de toekomst

Geertjan Woltjes - COO bij Quooker
Lees meer

Met Exact blijft Hotraco in control

Stefan Potma, applicatiebeheerder bij Hotraco
Lees meer

Wij helpen u graag verder

Wilt u meer weten over Exact, onze add-ons, Lean of Quick Response Manufacturing of andere oplossingen die wij bieden? Van gedachten wisselen met één van onze sales consultants? Een demonstratie aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.