AB Software en Consultancy 088-456 1234

Groei jij met ons mee?

Werken bij A.B. Software & Consultancy

A.B. Software & Consultancy staat bekend als Platinum  Partner van Exact. Maar wij kiezen nadrukkelijk voor een bedrijfskundige en niet voor een IT-gedreven aanpak. En dat slaat enorm aan bij klanten en prospects. We blijven dan ook maar doorgroeien. Dat is goed nieuws voor ons en mogelijk ook voor jou. Want wij zoeken bijna continu nieuwe collega’s.

Wat we van jou verwachten

Onze klanten zitten in verschillende branches van de industrie. Zoals de voeding, metaal, meubel, hout, kunststof, apparatenbouw, chemie en machinebouw. Dus is het logisch dat jij aantoonbare affiniteit hebt met de industriële sector.

Sowieso vinden we onze klanten extreem belangrijk. Niet alleen omdat ze onze rekeningen betalen, maar omdat wij enorm gedreven zijn om klanten optimaal te laten presteren. Wij komen nu eenmaal niet om een softwarepakket te leveren; wij helpen hen om bedrijfsdoelstellingen te halen. Dat is een ander verhaal. Dat moet je niet alleen begrijpen. Jij moet iemand zijn die dat gaat waarmaken!

Uiteraard heb je ook vergaande interesse voor – en liefst ook al behoorlijk wat ervaring met – automatiseringsvraagstukken. Het hangt deels af van je functie, maar in onze bedrijfscultuur zijn IT en software uiteraard belangrijk. Waar we ook veel waarde aan hechten is dat je een prettig iemand bent. Prettig zoals in: collegiaal, enthousiast, professioneel, gedreven, oprecht en leergierig.

Wat wij jou bieden

Om te beginnen kun je rekenen op topcollega’s. Hoog opgeleide professionals met een achtergrond in bijvoorbeeld (Technische) Bedrijfskunde of Bedrijfseconomie of Werktuigbouwkunde. Maar het zijn ook gewoon aardige mensen die graag hun inzichten en ervaringen met jou delen.

Houd je van reizen? Leuk om nu al te weten is dan dat we naast projecten in Nederland ook regelmatig projecten in het buitenland uitvoeren. Onder meer in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en in Zweden.

Wij werken oa. samen met kennisinstituten zoals het LEAN/QRM Center van de Hogeschool Arnhem/Nijmegen (HAN) en de Rijks Universiteit Groningen (RUG). Ook jij krijgt zo alle gelegenheid om je eigen kennis aan te scherpen en je methoden en technieken verder te verbeteren.
Voeg daarbij onze interessante klantenkring en je hebt genoeg redenen om eens te kijken bij onze vacatures of er iets bijstaat wat jou aanspreekt.

Wees welkom

Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s voor de volgende functies:

Content/Online marketeer

Vind je het een uitdaging om het beste resultaat uit (online) campagnes te halen? Heb jij affiniteit met social media zoals LinkedIn en houd je van contentmanagement/contentcreatie? Ben jij gemotiveerd, gedreven, leergierig, sociaal en op zoek naar een nieuwe uitdagende baan? Lees dan snel verder.

Lees meer

Lean Improvers Management Consultant

Wij zoeken een collega die wil bijdragen aan de groei en ontwikkeling van onze klanten én ons team. Een ondernemer binnen Lean Improvers en een leergierige en stevige collega, die weet wat verbeterprocessen betekenen voor een organisatie.

Lees meer

Telemarketeer

Wij zijn per direct op zoek naar telemarketeer(s) om ons teams te versterken in Paterswolde (Groningen/Drenthe).

Lees meer

Project Manager

Wij zoeken een gedreven, betrokken projectmanager die ervaring heeft binnen een consultancy organisatie. Als persoon ben je mensgericht en vriendelijk in de omgang, en communiceer je over de inhoud stevig en duidelijk. Het coachen van medewerkers vind je leuk om te doen en je helpt het team projectmanagers te verbeteren. Je kunt verder goed afstand nemen van de praktijk/inhoud en gaat een pittige discussie indien nodig niet uit de weg.

Lees meer

Technisch applicatiebeheerder

Je bent als technisch applicatiebeheerder de schakel tussen de consultants en onze supportafdeling. Een veelzijdige en belangrijke functie, waarin je veel vrijheid krijgt om je te ontwikkelen en dicht betrokken te zijn bij onze klanten.

Lees meer

Business Consultant

Als Business Consultant bij A.B. Software & Consultancy ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen door zowel een goed procesontwerp als ook een goede afstemming tussen proces en ondersteunende applicaties.

Deze functie vraagt een academisch werk- en denkniveau met aantoonbare affiniteit met software.

Lees meer

Solution Developer

Wil jij als software developer impact maken met je werk? Krijg je energie van adviseren, ontwikkelen en testen? Dan is de functie van Solution Developer iets voor jou!

Als Solution Developer ben jij niet alleen goed in programmeren, maar neem je klanten ook mee in jouw oplossingen en advies. Je bent ondernemend en neemt graag initiatief.

Lees meer

Support Professional

Je kunt goed analyseren en vindt het leuk om klanten te helpen en problemen op te lossen? Als je daarnaast beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden is de rol van Support Professional wellicht iets voor jou!
Je werkt dan binnen het supportteam zelfstandig aan de registratie, de opvolging en de oplossing van supportvraagstukken.

Lees meer
Nieuwsoverzicht - ABSC al 32 jaar succesvol

 • A.B. Software & Consultancy tekent exclusief contract voor integratie van CADLink in combinatie met Exact Business Software. 
  Tijdens Exact Live 2018 hebben A.B. Software & Consultancy en Qbuild Software een exclusieve samenwerkingsovereenkomst getekend. Vanaf heden is ABSC de partner voor Qbuild Software voor de verkoop, distributie en implementatie van de integratie tussen CADLink en Exact Business Software (Globe). Lees verder

 • Klantendag bij Tesla fabriek

  Op donderdag 19 april 2018 organiseerde A. B. software & consultancy haar klantendag. Naast een aantal inspirerende sessies in het NH hotel, over de nieuwste technieken en trends, brachten wij een bezoek aan de fabriek van Tesla. Het was een fantastische dag en een geweldige ervaring!

 • Winnaar Customer Loyalty Award 2017

  De Customer Loyalty Award is toegekend vanwege de zeer hoge score op klanttevredenheid en de langdurige klantrelaties. lees verder

 • Klantendag 2016, een dag vol inspiratie!

  De klantendag van A.B. Software & Consultancy vond dit jaar op 7 juni plaats in de Mariënhof in Amersfoort. Onder de vlag van ‘Smart Industry 2.0’ werd inspiratie en kennis gedeeld over wat industriële bedrijven zouden kunnen – of misschien wel moeten – doen om hun voorsprong te behouden en te vergroten.

 • New Business-partner van het jaar

  A.B. Software & Consultancy B.V. is door Exact verkozen tot New Business-partner van het jaar. Alex Rossen, Sales Director van Exact Business Solutions: “Zij weten al meerdere jaren nieuwe klanten aan zich te binden met hun Exact-propositie in de industriesector. Het is dus niet voor niets dat A.B. Software & Consultancy deze prijs al meerdere keren heeft gewonnen.”

 • ABSC officieel ambassadeur van Smart Industry

  Smart Industry sluit naadloos aan bij de missie van A.B. Software & Consultancy: De concurrentiepositie van klanten verbeteren door slim te organiseren en te automatiseren. lees verder

 • A.B. Support vanaf 1 juli 2015

  A.B. Support biedt u ondersteuning op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur. Al onze medewerkers zijn expert op het gebied van Exact Software. Bel 088 – 456 1234 of ga naar A.B. Support

 • Klantendag 2015 over ‘Smart Industry’

  Dinsdag 2 juni 2015 vond de jaarlijkse klantendag van A.B. Software & Consultancty plaats. In Fort Voordorp werd het thema ‘Smart Industry’ vanuit diverse hoeken belicht.

 • Lancering eigen add-ons op Exact

  StockDash en SalesDash werden al snel gevolgd door andere dashboards, de A.B. Entiteiten Interface en A.B. Process Control. bekijk onze add-ons

 • Exact Project of the Year 2014 met Vroomshoop Meubelen

  Bij Vroomshoop Meubelen is Lean Manufacturing geïntroduceerd om processen te vereenvoudigen en te versnellen. De inrichting van Exact is daar op aangepast. Lees verder

 • Samenwerking ABSC en het QRM Center Europe

  Op 22 mei 2014 tekende A.B. Software & Consultancy een samenwerkingsovereenkomst met het Quick Response Manufacturing (QRM) Center Europe. lees verder

 • Winnaar Partner van het jaar 2014

  Erik van der Meijden, CEO van Exact: “A.B. Software & Consultancy heeft het afgelopen jaar met de juiste focus veel waarde toegevoegd en daarmee laten zien dat die specialisatie loont.” lees verder

 • Exact Project of the Year 2013 met ChemCom

  In 4 maanden tijd werden vrijwel alle bedrijfssystemen vervangen door een moderne, geïntegreerde ERP oplossing, inclusief integratie met de weegbrug en het MES systeem van ChemCom. lees verder

 • QRM masterclass van Rajan Suri

  Voor klanten van A.B. Software gaf Rajan Suri een masterclass over het maken van een MCT map, dé QRM tool voor het verkorten van doorlooptijden. lees verder

 • Winnaar Exact Partner van het jaar 2011

  Hein Brockhoff,  Managing Director Exact Benelux: A.B. Software & Consultancy heb ik leren kennen als een club die erg gefocust is. Zij hebben een hele duidelijke strategie gekozen lees verder